Zoeken naar jongeman vanavond nog

Uw zoekactie voor jongeman vanavond nog leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just me 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie deze avond zin in pijpbeurt of neukbeurt
Hey ik slanke jongeman van 187 cm voor 73 kilo en 16 cm. Wie deze avond zin om zich te laten leegzuigen door me, eventueel wil ik wel eens geneukt worden als je rustig aan doet en niet te groot bent geschapen. Ik kan ontvangen  
Rob 39 jaar Limburg - Lanaken
Leuke softdate vandaag
Welke slanke jongeman 18j-40j heeft er zin in een leuke softdate vandaag ? Ik kan je discreet ontvangen of outdoor in zon . Samen met elkaar spelen , rukken en pijpen . Ikzelf sportief 35j 1.74m 74kg 18cm . Graag seintje met je stats aub .  

Leuke softdate vandaag
Pieter 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge sportieve man wilt pijpen
Ik ben een sportief gebouwde jongeman die zeer graag zich nog eens zou overgeven en als een onderdanig pijpsletje gebruikt worden. Ik ben zelf volledig clean qua soa's en verwacht hetzelfde van jou. Voorkeur voor meer dominante mannen en dikke grote pikken  
Geile daddy 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Jonge zuiger gezocht
De vrouw gaat vandaag, zondag niet mee fietsen. Is ergens een gewillige jongeman die een lekkere geschoren propere pik wil zuigen. Ik ga fietsen in de omgeving van De Haan. Waar spring ik binnen of ergens outdoor.  
sletje 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Training tot beter sletje
Ik ben een slanke jongeman op zoek naar iemand die me verder wilt trainen als braaf sletje. Mij eens goed gebruiken als pijpsletje, mijn kontje doen wennen met speeltjes,... alle geile voorstellen zijn zeer welkom.  
Likken jou kont 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mooie dagrit En dan je kont likken
Vandaag is het prachtig weer en ik ben alleen nu rond rijden in mijn mooie auto en ik wil dat iemand met me meegaat en we zullen een leuke dag hebben en ik zal lekker verwennen worden. Ik ben een zeer elegante en hygiëne man, en ik ben op zoek naar een jonge man, en het belangrijkste is persoonlijke hygiëne, want ik wil je kont aanraken, kussen en dan voor je likken.Wie staat er klaar om hem in mijn auto te komen brengen? Ik geef de voorkeur aan een jongeman jonger dan 25 jaar.snel reageren ik wacht op je  

Mooie dagrit En dan je kont likken
Rijpere man 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Rijpere man zoekt jonger
Rijpere hetero-heer, soft bi en zoek een onderdanige jongeman max 35 jaar die graag wat gedomineerd wordt. Laat jij je graag betasten, keuren? Pijp jij graag een sportieve rijpe heer? Discretie, respect en hygiëne vanzelfsprekend.  
Tim 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Pijpsletje gezocht
Hi, Hier geschoren jongeman, 182cm, 80kg, niet onknap wil met het mooie weer een heerlijke pijpbeurt ontvangen. Ik ontvang regio Brugge. (Poppers of dergelijke welkom) Meer kan, maar hoeft niet. Hoor graag wat jou geile kant van het verhaal. Tot straks?  
Bi pijper 38 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zin om te pijpen
Sportieve jongeman gaat nu (18.50) even fitnessen , daarna heb ik zin om iemand met een lekkere pik te pijpen tot je spuit op men gezicht of in men mond. Kan in men wagen of bij jou in de buurt van ninove (ruime omgeving). Stuur je stats en foto van die lekkere lolly.  
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek oudere man om me te verwennen deze avond
Hey, ik zoek een man 50+ om me lekker en langdurig te verwennen. Ik ben een jongeman, verzorgd en hygiënisch dus dat verwacht ik ook van jou. Ik kan me gemakkelijk verplaatsen dus dat is geen probleem. Zelf hou ik er ook van om met jouw te spelen. Laat gerust iets weten mocht het lukken voor deze avond. Liefst regio Aalst, Dendermonde, … Groetjes  
  1   2   3   4   5   6